top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

SAS - Events

Opgaven

Styrkelse af relationer til B2B segmenter

Projekttype

Kreative events

Med fokus på at styrke sin relation til B2B-segmentet, hentede SAS Proactor ind som eksklusiv event-leverandør. Som et premium luftfartselskab ønskede SAS at differentiere sig fra discount selskaber ved at fremhæve deres kernekompetence: servicemindede og særklasse flyoplevelser i en skandinavisk ånd, ved at afholde en række begivenheder rettet mod rejsebureauer og virksomheder.

En af de mest interessante begivenheder, som Proactor hjalp med at skabe, var en konference fokuseret på komforten ved at rejse med SAS. Konferencen inkluderede prominente fagfolk fra forskellige brancher, herunder danser ved Den Kongelige Ballet Nikolaj Hübbe, prisvindende filmproducent Vibeke Windeløv og forretningsledere som Asger Aamund og Henning Kern, grundlægger af Dyrberg/Kern, og satte fokus på de krav, som fagfolk med hyppig rejseaktivitet har. Begivenheden var et engagerende eksempel på, hvordan man promoverer en virksomhed og samtidig plejer relationer med stakeholders.

Proactor var ansvarlig for at udvikle strategier og eksekvere alle arrangementer, inklusive udarbejdelse af kommunikationen ud til målgruppen. Ved at udnytte vores ekspertise i planlægning af arrangementer og kommunikation hjalp Proactor SAS med at styrke sine relationer til B2B-segmentet og vise sine værdier og premium services til en bredere målgruppe.

bottom of page