top of page

Thomas Serup

Creative Director & Agent

Mød skaberen af PROACTOR: Kreativ strateg, tekstforfatter, PR- og skuespilleragent, Thomas Serup. Med mere end to årtiers erfaring inden for kommunikations- og underholdningsbranchen har Thomas leveret imponerende resultater på begge sider af Atlanten for store brands som Yahoo, Georg Jensen, SAS, Codan og American Friends of SMK. Dyk ned i referencer og cases for detaljer, og lad os mødes.

Mail: ts@proactor.dk

Telefon: +45 2673 8000

  • LinkedIn

Om PROACTOR

Velkommen til Proactor, hvor kreativitet skaber resultater! Med mere end to årtiers erfaring i at styrke brands, øge performance og generere leads, er vi blevet en markant leverandør af innovative marketingløsninger, tekster, PR og events - i Danmark og globalt.

 

Vores passion for at skabe kreativ kommunikation, der gør en forskel, har ført til talrige succesfulde samarbejder med brands som AFSMK (American Friends of SMK), Copenhagen Admiral Hotel, Georg Jensen, Nykredit, SAS, Statens Museum for Kunst og Yahoo - og vores solide track record af ROI taler for sig selv.

 

Men det er ikke alt! Vi er også stolte af at arbejde med og repræsentere en fantastisk række af talentfulde kunstnere, herunder Claes Bang, Christian Fuhlendorff, Jan Hellesøe, Mick Øgendahl, Linda P, Tobias Dybvad, Ørkenens Sønner og mange mange flere. Disse givende samarbejder har ikke kun givet os mulighed for at vise vores ekspertise inden for talent PR og repræsentation, de har også inspireret vores kreative arbejde for virksomheder.

 

Hos Proactor er vi dedikerede til at levere fremragende resultater for vores kunder.

Get in touch

Jeg vender tilbage ASAP!

bottom of page