top of page
Proactor logo

Kommunikation der gør en forskel

Proactor hjælper med at styrke virksomheders brand, generere leads og forbedre performance gennem kreative marketingkoncepter, stærke tekster, PR og events. Vi skaber effektiv kommunikation, der fanger interessen og sikrer engagement hos målgruppen. Proactor er også agent for flere af landets anerkendte skuespillere.

Et udvalg af kunder som vi har arbejdet med

Ydelser

Jeres strategiske marketingpartner inden for:

Strategisk & Kreativ

Design uden navn(3).png

Skræddersyede og innovative koncepter, der hjælper jer med at nå jeres marketingmål. Ud fra et mix af ekspertise og forståelse for brand, produktpositionering og kundeindsigter leverer vi effektive løsninger, der passer til jeres specifikke behov.

Tekster

Design uden navn(3)-kopi.png

Stærke tekster, der effektivt kommunikerer jeres brand, produkt og budskab til målgruppen og skaber engagement - leveret i den perfekte balance mellem kreativitet og strategi.  

Events

Design uden navn(3)-kopi 2.png

Målrettede events med jeres brand i centrum - fra strategiudvikling til afvikling.  Enestående kreative oplevelser, der positionerer jeres brand optimalt og skaber udbytterig kontakt til målgruppen. 

Proactor håndterer bl.a. PR for:
Christian Fuhlendorff - ÆRLIG TALT
Mick Øgendahl - BAD BOY
Ørkenens Sønner

Det siger kunderne om os

Codan-kopi 3.png

"Thomas er en af de mest velorganiserede, dedikerede og fremadskuende mennesker, jeg har arbejdet med. Han går til projekter med energi, handling og fantastiske ideer. Desuden er han en varm personlighed."

Hanne Støvring,
Executive Director

Codan-kopi 9.png

"Thomas er en strålende marketer med en fremragende global vision. Han er altid klar til enhver teamwork-udfordring med godt humør og en fantastisk forretningsvision. Hans executive tilstedeværelse og høje standarder for kundeengagement, i parløb med salgsledere, sætter barren højt. Det er en fornøjelse at arbejde med ham!"

Gisele Perasolo Alves,
Sr. Director Global Integrated Marketing, New York

"Thomas er en top professionel person. Han engagerer sig i og læser kundens behov. Han er meget kreativ og inspirerende. Han er en meget behagelig partner og person."

Lisa Pettersson,
Sr. Sales Support

Codan-kopi 2.png

Kontakt os

Jeg vender tilbage ASAP!

bottom of page