top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

Georg Jensen - Tekster

Opgaven

Proactors samarbejde med Georg Jensen om at omsætte deres tidløse design til berigende tekster

Projekttype

Tekster

Georg Jensen er kendt for deres tidløse og eksklusive designløsninger, altid præsenteret i tilsvarende indpakning og ledsaget af elegant tekst. Som tekstbureau har Proactor haft privilegiet af at samarbejde med Georg Jensen om at omsætte flere designeres visionære linjer og udsøgte håndværk til interessevækkende tekst.

Proactors samarbejde med Georg Jensen involverede tekstskrivning til flere ikoniske kollektioner, herunder Cobra, Alfredo og Elephant, samt julekollektionerne fra 2015 og 2016. Proactor skrev også brochuren, som præsenterede Georg Jensen for offentligheden på Salone del Mobile i Milano i 2015.

Gennem samarbejdet formåede vi at fange essensen af Georg Jensens legendariske designhistorie og omsætte den til berigende tekst, der komplementerede brandets tidløse design og støttede deres brandidentitet. Ved at give Georg Jensens produkter en stemme, der resonerede med deres publikum, ærede Proactor ikke kun brandets designarv, men hjalp også med at promovere deres produkter over for deres målgruppe.

bottom of page