top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

Christian Fuhlendorff - Strategisk indhold & PR-arbejde

Opgaven

Sådan hjalp Proactor Christian Fuhlendorff med at kommunikere hans one man shows ud til offentligheden

Projekttype

Strategi & PR-arbejde

Christian Fuhlendorff har i mere end et årti skabt nogle af Danmarks mest unikke one-man shows, og Proactor har været med på rejsen hele vejen igennem. Vores strategiske bidrag og PR-arbejde har hjulpet med at øge opmærksomheden omkring hans shows og sikre, at han når ud til et bredere publikum.

At forstå essensen af Fuhlendorff som kunstner har været afgørende for vores succesfulde samarbejde. Samtidig har Proactor været i stand til at navigere i de forskellige lag, der er involveret i at promovere hans shows - fra management over produktion til medierelationer - og sikre, at hans shows får den opmærksomhed, de fortjener. Som resultat har Fuhlendorff fået omfattende mediedækning, herunder interessante portrætter, interviews og anmeldelser.

Proactors langvarige samarbejde med Fuhlendorff er et stærkt eksempel på vores engagement, fortrolighed, passion for kunsten, planlægning og effektive resultater. Vi har også arbejdet med andre kunstnere, såsom Jan Hellesøe, Mick Øgendahl, Linda P, Simon Talbot, Søren Rasted og Ørkenens Sønner.

bottom of page