top of page

MISSION

 

Vores mål er at placere os som erhvervs- og kulturlivets foretrukne samarbejdspartner omkring udbredelsen af kultur og udviklingen af nye måder at nå målgrupper på gennem stærke tekster og  skabelsen af enestående kreative oplevelser - hvad enten det drejer sig om booking og management af kunstnere, PR, koncert- og teaterproduktioner, firmaarrangementer eller produktlanceringer.

 

PROACTORs udgangspunkt er vores samarbejdspartneres mission! Når den er formuleret, udvikler vi den strategi og/eller det kreative koncept, der skal løse opgaven og skabe resultaterne. Missionen kunne f.eks. være integrationen af ensartet kultur i virksomheden, styrkelse af firmaånd eller -image, opbygning af kundeloyalitet, afsætning af produkter eller......

 

              SAMARBEJDET MED KUNDEN


Samarbejdet mellem os og kunden skal være sjovt og udbytterigt - for begge parter. Og derfor er det væsentligt at samarbejdets fundament består af lige dele forståelse, tillid og kemi. Vi lægger vægt på, at kunden er med i hele processen op til afvikling så de nødvendige input bliver leveret i tide. Det betyder samtidig, at kunden føler sig tryg og opdateret undervejs og kan slappe når selve projektet løber af stabelen.
 

                     VI GØR EN FORSKEL


I PROACTOR har vi ambitioner om at gøre en positiv forskel i vores nærmiljø men samtidig huske på verdens uligheder. PROACTOR støtter derfor adskillige gode formål og hjælpesager, som en påskønnelse af deres arbejde for de mennesker vi ikke umiddelbart kan nå.
   
Et overskud sikrer naturligvis PROACTORs fortsatte eksistens, men det er samtidig en uhåndgribelige størrelse, et tal, der bare med et beskedent beløb til velgørenhed giver langt større mening. Det sætter vores dagligdag i perspektiv og hjælper os til at sove bedre om natten.
 
                            FILOSOFI


At le ofte og meget; at vinde begavede menneskers respekt og børns hengivenhed; at blive værdsat af ærlige kritikere og udholde at blive forrådt af falske venner; at sætte pris på skønhed og se det bedste i andre; at gøre verden en smule bedre inden man forlader den, enten gennem et sundt barn, et stykke have, eller forbedrede sociale vilkår, at vide at livet har været lettere for ét menneske fordi du har levet. Det er succes. Citat Ralph Waldo Emerson

PROACTOR - din kreative samarbejdspartner
bottom of page